De rechtsgebieden van Advocatenkantoor Snellink

Een conflict in uw privéleven of een zakelijk geschil. U staat er niet alleen voor. Advocatenkantoor Snellink heeft verstand van zaken in meerdere rechtsgebieden. 
 

Arbeidsrecht

Ondernemers bieden wij de mogelijkheid om advies te krijgen op verschillende gebieden. Advocaat Snellink helpt u onder meer bij vragen over een beëindiging, zoals ontslag, van een arbeidsovereenkomst.

Personen- en familierecht

Zaken in de familie hebben altijd een emotionele lading, zeker als er ook kinderen bij betrokken zijn. Advocatenkantoor Snellink staat u bij in iedere zaak zoals een uithuisplaatsing, echtscheiding, omgangsregeling, alimentatie, ouderlijk gezag, uithuisplaatsing en verdeling van de boedel. Daarbij zijn we gespecialiseerd in jeugdrecht. 
Indien u gezamenlijk een advocaat zoekt om samen de echtscheiding te regelen, dan kunt u bij ons kantoor terecht.

Strafrecht

Een aanhouding, dagvaarding of invordering van het rijbewijs: in alle zaken is het van belang dat u een advocaat naast u heeft staan waar u van op aan kunt. Neemt u daarom contact op met Advocaat Snellink in Eibergen.

Tarieven

Goede rechtshulp moet voor iedereen toegankelijk zijn en betaalbaar zijn.  

Huurrecht

Een huurder die uw pand zonder overleg onderverhuurt of een verhuurder die zijn afspraken niet nakomt. Zowel de huurder als verhuurder heeft rechten. Heeft u een geschil? Advocatenkantoor Snellink helpt u graag.

Ondernemingsrecht

Een fusie, franchiseovereenkomst of een aanhoudersgeschil: uw zaak is onze zaak bij Advocatenkantoor Snellink. 

Wilt u zeker weten of u in uw recht staat?