Lees hier de laatste blog van Advocatenkantoor Snellink uit Gelderland

 • 08/09/2020
  Scheidingsprocedure: waar begint u als u wilt scheiden?

  Bij een (echt)scheiding komt veel kijken en daarbij is het natuurlijk ook een emotioneel zware procedure. De beslissingen die u nu neemt kunnen grote invloed op uw leven hebben. Bij wie gaan de kinderen bijvoorbeeld wonen? Wie blijft in de huidige woning wonen en hoe verdeelt u de inboedel? Het is daarom belangrijk om het proces gestructureerd aan te pakken. Hier leest u hoe u de scheidingsprocedure begint en hoe een advocaat u gedurende deze periode van dienst kan zijn.

  Lees meer
 • 22/07/2020
  Partneralimentatie in 2020: wat is er veranderd?

  Op 1 januari 2020 is er in Nederland een nieuwe wet voor partneralimentatie ingegaan. Hierin zijn een aantal belangrijke zaken veranderd en dit kan nogal wat gevolgen hebben voor uw alimentatie. In deze blog leggen we u uit wat de wet inhoudt, wat er allemaal is veranderd en wat de gevolgen hiervan kunnen zijn voor uw eigen situatie. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met Advocatenkantoor Snellink uit Eibergen.

  Lees meer
 • 05/03/2020
  Advocaat of mediator: wat is het verschil?

  Als u gaat scheiden dan zullen er ontzettend veel afspraken moeten worden gemaakt over hoe de situatie na de scheiding eruit zal gaan zien. Of u voor een advocaat of voor een mediator kiest, hangt af van uw specifieke situatie. In deze blog leggen we uit wat een advocaat en een mediator respectievelijk voor u kunnen betekenen in de scheiding, wat het verschil is en wanneer het verstandig is voor de een of voor de ander te kiezen.

  Lees meer